27 maj 2010
19:30

Pushers BK

Referat: Guldringen SK - Pushers BK

Pushers coach (undertecknad) inledde kvällen med en generaltabbe och missade att matchstart var 19:00 och inte 19:30. 8 minuters uppvärmning är inte okej. Ber extra mycket om ursäkt till Andreas C som sträckte sig i baklåret. Typiskt.

Som det nämndes innan så var det en hel del folk som saknades till den här matchen. Vi hade ändå ett starkt lag och framförallt väldigt många krigare på banan. Guldringen var ganska vassa, men på inget sätt oslagbara. Wadlert på topp ställde till mycket bekymmer och gjorde åtminstone ett av målen.

Tittar man på både spel och målchanser så är min bedömning att detta var en jämn match. Christoffer hade en frispark i stolpen efter 25 minuter. Johan & Jocke var så bra som man kan vara som anfallare utan att göra mål. Daniel som vanligt vass i målet och Erik A snabb och pigg, men inte riktigt redo för 90 min än så länge.

Alltid tråkigt att förlora, men igår så tycker åtminstone jag att prestationen var mycket bra. Nu tar vi Björkåsen nästa torsdag, men först och främst. 1. Medlemsavgiften 2. Träning på tisdag